Huis verhuren aan expats zorgt voor minste problemen

Posted on by

je huis verhuren via internetAan iedereen die het gevraagde bedrag neerlegt kunt u uw huis verhuren. U kunt het zo gek niet bedenken. Zelf heb ik mijn huis meerdere malen verhuurd, maar mijn ervaringen zijn niet zo best. Elke keer na een verhuurperiode trof ik mijn huis in een veel mindere staat aan. Eigenlijk is alleen de laatste keer goed bevallen. Goed heb ik mijn huis verhuurd aan een expat uit India. Het huis verhuren heb ik laten lopen via huisverhurenexpats.nl, nadat ik dus ontevreden was over de huurders die zich niet als expats mogen bestempelen. Na het invullen van een online formulier kreeg ik al snel wat aanvragen, waardoor mijn huis tussen de huurperiodes door slechts drie weken leeg heeft gestaan. Na anderhalf jaar is de man uit India weer vertrokken en het leek er op dat het huis in een betere staat was dan voordat ik het aan hem verhuurde. Mijn les luidt dus: uw huis verhuren aan expats zorgt verreweg voor de minste problemen.

 

Comments are disabled